Com creure’t amb el dret de putejar als treballadors.

Portava moltes setmanes sense escriure res, no em venia de gust. No ho sé, per escriure en un bloc com aquest t’ha de venir de gust, a desgana millor no fer-ho.

Dissabte sentia al documental Ciutat Morta que la única cosa que ens sobra i que mai ens podran arrebatar és el temps. Doncs això… el temps posarà a cadascú al seu lloc, i la justícia més tard que d’hora arribarà.

Des de la meva marxa de Montcada Aqua, GEAFE SL ha continuat putejant i precaritzant a tots els treballadors que hi s’han quedat. Exposaré breument alguns dels casos i ja els aniré desenvolupant altres dies, si els hagués desenvolupar tots junts aquí i ara sortiria un article de varis folis.

– Jose Manuel: antic director adjunt de l’instal·lació i mà dreta d’Ana Rodríguez. Acomiadat o han pactat la seva sortida mai ho sabrem del cert si l’afectat no ho vol explicar. El que si està clar que han acomiadat una persona que amb totes les seves virtuts i defectes portava molts anys a la casa, la coneixia,  i GEAFE ha precaritzat l’economia familiar d’una familia numerosa.

– Al cap dels pocs dies de l’acomiadament del Jose Manuel, foten al carrer la Mari de recepció que és l’esposa del Jose Manuel. Segon cop dur a l’economia familiar. Pel que hem pogut llegir per les xarxes socials aquest cas també es troba als tribunals.

– Xavi Vidal: un dels millors professionals de l’instal·lació en l’àmbit esportiu i sobretot educatiu fot el camp cansat del lamentable funcionament de tot plegat.

– Oscar Vela: El forcen a arribar a un acord perquè abandoni l’instal·lació.  Un altre dels bons professionals que tenia l’instal·lació i  sobretot una excelent persona a la cua de l’atur. Una altre nucli familiar amb una nena de pocs mesos precaritzada.

– Maria Rosa: vaig coincidir amb ella pocs dies i només de passada hola i adeu. També, acomiada.

– Manu: Un crac del manteniment, un gran professional, que ha posat al dia els molta de la maquinaria que estava feta malbé o desfasada tecnològicament. Ell va entrar a l’empresa amb unes determinades condicions que ell ha complert al 100%, un dels pactes era que treballaria els dissabtes fins que hagués automatitzat el manteniment de l’instal·lació. Dit i fet. Ara l’empresa canvia de parer i davant de la negativa del Manu d’anar a treballar els dissabtes: ACOMIADAT.

– Puri: Qui la coneix sap que és un sol, mai té una paraula mal sonant per ningú i és una treballadora incansable. Recordem que el personal de neteja treballa pel salari mínim (600E) i que hi ha una mancança enorme de personal de neteja i es veuen obligades a treballar per sobre de les seves possibilitats. Doncs resulta que l’acomiaden sense cap mirament, i quan s’anadonen de la flagrant injústicia que han comés la readmeten.

-Andrea: la coordinadora de piscina a finals de mes abandona l’instal·lació. Desconec els motius però no és massa normal que una persona amb una bona feina i un bon salari abandoni el seu lloc de treball amb els temps que corren.

Podria continuar enumerant com estan putejant al personal que encara continua a Montcada Aqua treballant i que d’una forma directa o indirecta s’han posat en contacte amb mi per explicar-me com de miserables són els responsables de l’instal·lació i com els estan putejant però no ho faré de moment per no posar-los en cap compromís.

Resumint, des de el meu acomiadament,i sense contar-me a mi i a la Silvia que també va ser acomiadada dos mesos abans que jo sumen 8 persones que ja no treballen a GEAFE, parlem del 40% de la plantilla.

Només us demano estimats lectors que compartiu aquest i els articles que vindran els propers dies a les xarxes socials i als vostres contactes d’email, que ho expliqueu a les vostres amistats, o demaneu explicacions als responsables de l’instal·lació i l’ajuntament. Aquesta gent són uns autèntics malparits i malparides que només mereixen passar les mateixes penúries que passen els afectats de les seves marraneries.

Anuncis

One thought on “Com creure’t amb el dret de putejar als treballadors.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s